Gratis verzending bij bestellingen boven de €75

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

PRIJZEN

Alle prijzen op de website zijn zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief  verzendkosten.

IDEAL

Met IDEAL kun je makkelijk, veilig en vertrouwd je online aankopen betalen. Je betaalt in je eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je je bestelling betaalt selecteer je te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klik je op de IDEAL betaling knop en selecteer je je eigen bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van je eigen bank waar de bestelling op je wacht. Je wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en je betaling te bevestigen.

VERZENDING

Wanneer de betaling van je bestelling is ontvangen op onze rekening zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren langer. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang je daarover van ons een e-mail. Bestellingen worden verzonden via POSTNL. Los Pinos is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

ONTVANGST

Los Pinos doet haar best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling direct op de post gedaan. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 1 tot 3  werkdagen in beslag. Weekends vallen hierbuiten evenals feestdagen.

BESCHADIGING

Los Pinos is niet aansprakelijk voor het verlies ofwel de beschadiging van producten tijdens de verzending.

GARANTIE

Los Pinos garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn aan de aangeboden producten. Uitzonderingen kunnen zijn verschil in kleur en de structuur. Veel producten zijn handgemaakt en deze producten zijn niet exact identiek. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van verkeerd gebruik of die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

RETOURNEREN

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 14 dagen retourneren. Stuur dan een e-mail bericht naar info@lospinos.nl om een retour te melden. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

De retourzendingen die door Los Pinos aanvaard worden, worden vervangen door een vervangend product, of het originele bedrag wordt terugbetaald.

PRIVACY

Los Pinos respecteert uw privacy. Los Pinos gebruikt klantinformatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden.

Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door Los Pinos.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.